Στο Fort Worth του Τέξας όπου κατασκευάζονται τα F-35 ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στο Fort Worth του Τέξας όπου κατασκευάζονται τα F-35 ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Το Ντάλας της πολιτείας του Τέξας, συγκεκριμένα το Fort Worth, επισκέφθηκε ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Σε ανάρτησή του στο Fb, σημειώνει ότι στο Fort Worth «η Lockheed Martin παράγει το μαχητικό αεροσκάφος 5ης γενιάς F-35» και προσθέτει: «Ενημερώθηκα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν τις γραμμές συναρμολόγησης, βαφής, αρχικών, τελικών ελέγχων και πτητικών δοκιμών και για τους 3 τύπους του F-35 (A, B και C), όπου και ξεναγήθηκα από το προσωπικό της εταιρείας».

Ο κ. Φλώρος επισκέφθηκε και τη γραμμή πτητικών δοκιμών του εργοστασίου, «όπου φιλοξενούνται τα F-35 που ετοιμάζονται να παραδοθούν στους χρήστες τους».

«Μου έγινε», συμπληρώνει στην ανάρτηση ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, «σύντομη ενημέρωση για τις διεθνείς πωλήσεις του F-35 και τη διαλειτουργικότητα της χρήσης του σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Επίσης, ενημερώθηκε για την πορεία του προγράμματος εκσυγχρονισμού των μαχητικών F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας στην έκδοση Viper αλλά και για τον εκσυγχρονισμό των Αεροσκαφών Ναυτικών Επιχειρήσεων P-3B του Πολεμικού Ναυτικού μας.

«Στη γραμμή παραγωγής του F-35 σύντομα θα κυματίζει και η Ελληνική Σημαία» δηλώνει στην ανάρτησή του ο κ. Φλώρος.

«Με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας στην ελίτ των μαχητικών αεροσκαφών 5ης Γενιάς, η ασφάλεια και η σταθερότητα στην περιοχή μας και πέραν αυτής είναι εγγυημένη» τονίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Resource link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.