Επιτυχίες για την ελληνική αποστολή στο διεθνή αγώνα του Bojourishte

Επιτυχίες για την ελληνική αποστολή στο διεθνή αγώνα του Bojourishte


Με επιτυχίες επέστρεψε η ελληνική αποστολή από το διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο Bojourishte της Βουλγαρίας. 

Στο σημαντικότερο αγώνισμα Grand Prix του τετραημέρου, ύψους 1.60μ., ο Άγγελος Τουλούπης με τον Blue Balou 5 με μόλις 4 βαθμούς ποινής κατέκτησε την 4η θέση σε σύνολο 32 αθλητών.

Ο Αλέξανδρος Φουρλής με τον Idefix κατέλαβε την τρίτη θέση σε αγώνισμα ύψους 1.45μ., με άπταιστη διαδρομή και χρόνο 70,39. 

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σταύρος Γεωργόπουλος με τον Deister Z καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση σε αγώνισμα ύψους 1.20μ. με βαθμούς και χρόνο 62,03. Τρίτη θέση και για την Σεμέλη Ποππ με την Arabella II σε αγώνισμα ύψους 1.25μ., με βαθμούς και χρόνο 61,71. 

Στην Κατηγορία Νέων Ίππων, μία 2η και μία 3η θέση κατέλαβε ο Πάρις Κουτσογιάννης με τον Oakley CH με άπταιστες διαδρομές, ενώ και ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με τον Painted Black πήρε μία 2η θέση στην ίδια κατηγορία. 

Στο αγώνισμα του Κυπέλλου Εθνών της σειράς Longines EEF Sequence 2021, η Εθνική ομάδα των Ενηλίκων με τους Άγγελο Τουλούπη – Bluie Balou 5, Κρίτων Ζαφειρόπουλο – Dicaprio και Αλέξανδρο Φουρλή – Idefix κατέλαβε την 5η θέση με συνολικά 40 βαθμούς ποινής.

Με το αποτέλεσμα αυτό η ελληνική ομάδα πέτυχε το στόχο της για το 2021, που ήταν να προκριθεί για τον ημιτελικό της σειράς Longines EEF Collection 2021, που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας 8-11 Ιουλίου. Νικήτρια στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν η ομάδα της Ιταλίας με 4 βαθμούς.

Στο ομαδικό αγώνισμα των Παίδων, η ελληνική ομάδα με τις Αμαρυλλίδα Παρασχάκη – Havanna, Άρτεμη Ταλιάκη – Hip Hop, Αριάννα Δαρεμά – Calice και Μάγια Δρακάκη – Broadway συγκέντρωσαν στους δύο γύρους 12 βαθμούς και πήραν επίσης την 5η θέση. 

Source website link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.